Vi hjelper deg å se lyst på livet!

Uten strøm ville alt sett ganske mørkt ut. En viktig del av vår opplyste hverdag består av ledninger og sikringsskap, støpsler og kontakter, varmekabler, ovner, lamper, lysrør og lyspærer.

Behovet for kommunikasjon med omverdenen gir oss stadig nyvinninger innen tele- og datalinjer, og behovet for å sikre hus og hjem mot brann og tyveri vil alltid være til stede.

Til alt dette trengs fagkunnskap og dyktige montører.

Det er innen disse områdene Kreatel hjelper deg fra første planlegging og tegning til siste knott er på plass. Hver eneste medarbeider i Kreatel legger sin ære i å gjøre en god jobb – og yte service med et smil. Vi kan til og med komme opp med en løsning du ikke hadde tenkt på!

Kreatel AS har flere dyktige elektrikere og utfører elektroarbeid, belysning, alarm og alarmanlegg, elkontroll for kunder i regionen Stavanger, Sandnes, Sola, Bryne, Klepp, Ålgård, med andre ord over hele Jæren.
Pendel
privat
Visa LED fra Delta Light

Belysning

Se lyst på hverdagen! Riktig belysning er viktig for trivsel, og kan være stemningsskapende. 

Kreatel har lang erfaring med belysning i boliger, og har mange dyktige elektrikere som kan hjelpe deg med korrekt belysning i din bolig i regionen Stavanger, Sandnes, Sola, Bryne, Klepp, Ålgård, mao over hele Jæren.

Vi kan også prosjektere og 3D-tegne hvordan belysningen vil se ut i din bolig.
Sikringsskap
Med Rehab-ramme så ser skapet helt nytt ut på 1-2-3!

Sikringsskap

Gamle sikringsskap kan være brannfarlige! Oppgrader ditt gamle sikringsskap til et nytt med jordfeilbryter på hver sikring, så får du en tryggere elektro-installasjon i din bolig!

Kreatel AS har flere dyktige elektrikere og har byttet mange gamle sikringsskap i regionen Stavanger, Sandnes, Sola, Bryne, Klepp, Ålgård, mao over hele Jæren.

Ta gjerne kontakt for pristilbud!
 

Galleri

dekor2