Kreatel gir deg en mer opplyst hverdag!

_DSC7745_2
Som leverandør av varer og tjenester innen elektro, tele og automasjon har vi ambisjoner om å skille oss ut. Har vi først valgt et navn som indikerer kreativitet, skal vi love å følge opp med løsninger av ypperste karakter. Vi legger listen høyt på vegne av våre oppdragsgivere – det er både de og vi tjent med.

Kreatel er et ungt firma – fyllt opp med lang bransjeerfaring. Eiere og nøkkelpersoner har alle minst 20 års yrkeserfaring og solid kunnskap innen sitt fagfelt. Med den rette ”stå-på” holdningen i tillegg, vil Kreatel markere seg som en frisk og positiv aktør i markedet.

Pris betyr mye. Rasjonell administrasjon, fleksibel arbeidsform og effektive montører gjør at vi kan gi deg en fornuftig pris. Du får et budsjett som vi følger så godt det lar seg gjøre, og vi gir beskjed hvis noe forandrer seg underveis. Dermed får du ingen overraskelser etterpå!

Kreatel, som holder til i Folkvordveien 11 i Sandnes, er medlem av Nelfo, NHO, Opplæringskontoret m.m.

Vi utfører elektroarbeid, belysning, alarm og alarmanlegg, elkontroll for kunder i regionen Stavanger, Sandnes, Sola, Bryne, Klepp, Ålgård, mao over hele Jæren.

Trenger du elektriker? Ring Kreatel i dag!
dekor2