top of page

The Charging Robot

Electric Vehicle Charger

Hvorfor velge Easee?

Vi har alltid fokus på å optimalisere konstruksjonen og verdien i alle produktene vi utvikler, slik at du får best mulig opplevelse, uten at det går utover pris, kvalitet og funksjonalitet.

 

Produktene våre skal bli en del av fremtidens strømnett, et strømnett som fordeler strømmen mer effektivt og som utnytter den eksisterende kapasiteten på en best mulig måte.

 

Slik sparer vi samfunnet og miljøet for unødvendig bruk av ressurser og bidrar til en grønnere morgendag.

Liten. Smart.
Full av kraft

Full av kraft

Ladeboksen kan lade på både 1- og 3-fase og støtter lading opp til 22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt. Med mulighet for å koble opptil flere i serie, start med 1 og utvid ved behov.

22kw

Unik lastbalansering

Med Easee Home kan du lastbalansere opptil 3stk laderoboter per kurs uten behov for ekstra infrastruktur (trådløs). Easee Charge muliggjør lastbalansering av opptil 101 stk. laderoboter per kurs, både online og offline.

101/3

Liten

Laderoboten er 69% mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjonalitet. Den veier kun 1,5kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.

69%

easee elbil lader kreatel elektriker
Easy kreatel

Vi utvikler og produserer våre produkter i Norge. 
På denne måten skreddersyr vi våre produkter for norske hjem og bilførere. Samtidig støtter vi det norske næringslivet og sparer klimaet for betydlig klimautslipp ved transport.

 

Ladeboksen trives like godt på utsiden av et hus som på innsiden av en garasje. Dens komponenter er av høy kvalitet og er satt sammen på en helt spesiell måte. Den er IP54 sertifisert og er designet for å tåle det norske klimaet.

Vi ønsker at du som kunde skal ha tillit til at du har kjøpt varig kvalitet. Et produkt fra Easee leveres med 5 års garanti.

Laget i Norge

– for norske værforhold

SIKKERHET

Trygghet i hjemmet

Vi har lagt til 3 ekstra nivå av sikkerhet, slik at vi kan sove godt om natten, vel vitende om at du også kan gjøre det. Sikkerheten er en viktig del av designet.

 

Med en Easee Laderobot kan du være trygg på at ladingen foregår på en sikker måte. Laderoboten er utviklet i henhold til de siste standarder. I tillegg er det innebygd elektronisk jordfeilvern som sikrer deteksjon av likestrømsfeil og jordfeil.

 

Laderoboten er også utstyrt med temperatur-sensorer som hindrer varmgang. Du trenger heller ikke bekymre deg for kjeltringer, ladekabelen kan låses permanent i boksen via app eller det lokale wifi-interfacet.

Kontakt oss

Trenger du elbil lader? 

TLF: 916 93 000

Sikkert kjøp og sikker installering av elbillader

Den populære elbilladeren kjøper du hos oss.
Når en av våre elektrikere installerer din Easee elbillader kan du være sikker på at dette er gjort skikkelig og sikkert. Da vil du få en ny hjemmelader installert raskt, enkelt og trygt. 

Kjøp elbilladeren av Kreatel

bottom of page