Rammeavtale

Alle bygg, gamle som nye, har behov for gjentagende service.

I byggets levetid vil det komme både store og mindre oppdrag tilknyttet el-materiellet. Ved å etablere en rammeavtale med Kreatel får du forutsigbare priser, rask responstid og ikke minst en fast kontaktperson som kjenner bygget og el-anlegget ditt som sitt eget 

En rammeavtale kan variere i omfang avhengig av selskapets størrelse og behov. I noen tilfeller ønsker våre kunder kun løpende service, mens andre vil ha avtaler som dekker akutte serviceoppdrag og internkontroll (link til internkontroll siden) for elektro. 

 Uansett omfang setter vi opp en skreddersydd avtale som er tilpasset dine ønsker. 

Elektriker fra Kreatel AS laster inn materiale i arbeidsbilen

Hva inneholder en rammeavtale?

Ved en rammeavtale har du som kunde et fast kontaktpunkt, du blir alltid prioritert og får jevnlige oppdateringer fra din prosjektleder. Dette resulterer at alle ledd i prosessen forenkles.  

Nedenfor har vi listet opp fordelene som alle våre kunder nyter godt av når de tegner en serviceavtale.

Fordelene med rammeavtale:

1. Prioritert kundeservice. Arbeid knyttet til rammeavtalen følger en egen framdriftsplan og dette gir forutsigbarhet for våre kunder. Ved eventuelle hasteoppdrag som ikke ligger i framdriftsplanen, vil vi stille omgående. 

2. Konkurransedyktige betingelser. Alle kunder med rammeavtale tilbys reduserte priser og kostnader. For oss er det viktig å kunne tilby våre faste kunder ekstra gode betingelser. 

3. Fast kontaktpunkt. Kunder med rammeavtale får tildelt en fast elektriker. Dette bidrar til at elektrikeren kjenner anlegget. Alle elektrikerne som benyttes til rammeavtale, har høy fagkunnskap og lang erfaring. Vi har også egne elektrikere for svakstrøms-installasjoner. De jobber med alt fra kabling til programmering.  

4. Alltid åpen kundeservice. Vi har 24 timers vakt, og stiller ved behov også utenfor kontortid. Denne vakten gjelder både sterk- og svakstrømsoppdrag. 

5. Dokumentasjon som en del av serviceavtalen. Vi utarbeider løpende dokumentasjon på samtlige installasjoner vi utfører.

Elektrikere i Kreatel AS snakker sammen om plantegning for prosjekt

Trygghet med rammeavtale 

Vi tilbyr rammeavtale for de fleste områder innen det elektriske anlegget og vi er totalleverandør innen alt som favner innunder begrepet elektro. 

Vi kan blant annet håndtere alt fra alarm til ITV, samt sikkerhet, brannalarm, varsling, nødlys, solceller, elbillading og komplett styring av el-anlegget / energioptimalisering.  

 

Blant bransjene vi jobber med finner du: 

  • Næring  
  • Butikker og kontorer  
  • Institusjoner og skoler  
  • Borettslag 
  • Offentlige bygg   
  • Bygg for eiendomsmarkedet   
  • Landbruk  
  • Fritidsbolig 

Vi har samarbeidspartnere på ventilasjon, rørlegging og snekring.

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.