top of page

Markedets sikreste brannalarm

Brannvesenet Direkte

Når hjemmet ditt brenner, kan noen sekunder fra eller til bety forskjell på liv og død. Bor du i Rogaland, kan du få direktelinje til brannvesenet. Det betyr at hjelpen rykker ut med en gang alarmen går.

VÅRE BOLIGALARMER VARSLER

DIREKTE TIL BRANNVESENET

Tjenesten er kun tilgjengelig i Gjesdal, Klepp, Kvitsøy, Randaberg, Sandnes, Sola, Stavanger, Strand og Time kommune.

– men flere områder vil bli tilgjengelige i løpet av 2020 -21

Få et uforpliktende tilbud av din elektriker

Takk for innsendingen din!

Fyll inn din kontaktinfo, så kontakter vi deg snarest og forteller mer om vår alarmtjeneste.

Når hvert sekund teller!

I Norge har vi dessverre en nedslående brannstatistikk som bekrefter at 50-60 mennesker dør hvert år i boligbranner. De minuttene du sparer med Rackit sin løsning med direktevarsling til brannvesenet kan være avgjørende for omfang og utfall av en boligbrann!

Det svarer seg å eie

Hos oss eier du alarmen etter kjøp eller rentefri nedbetaling. Vi tilbyr enten at du kjøper alarmen direkte eller at du betaler den over 36 måneder uten ekstra kostnader for så at den er din til odel og eie. De fleste av eksisterende løsninger i dag gir deg en evigvarende leasingavtale.

Verdens mest solgte SmartAlarm

Rackit bruker velkjent og utprøvd teknologi fra verdensledende Alarm.com med over 6 millioner brukere verden over, Alarm.com innovative løsninger og app grensesnitt sikrer deg som alarmkunde den beste løsningen i dag og for fremtiden.

 

Bestill uforpliktende befaring i dag – våre fagfolk tilpasser en løsning som passer til dine behov!

Alt styrt fra én app

Markedets «smarteste» boligalarm - Vi leverer markedets eneste FG godkjente boligalarm med mulighet for utvidelse med komplett hjemme automasjon / SmartHjem funksjonalitet. Du kan utvide boligalarmen med de smarthjemfunksjonene du ønsker når du ønsker det.

 

Innbruddsalarm - HD kamera - lysstyring - varmestyring - garasjeportåpner - elektronisk dørlås – dørtelefon - solavskjerming – vannalarm og mye mer. 

Fagmessig utførelse

Alle våre installasjoner utføres av din lokale elektroinstallatør. Alle Rackit`s partnere har som fellesnevner at de er godkjente elektroinstallatører. Dette sikrer deg som kunde den beste totalløsningen for din bolig.

Forebyggende brannsikring

Når fagmenn allikevel er på plass er det kanskje like greit å tenke forebyggende brannsikring. Det er like viktig å forebygge som å ha en profesjonell brannalarm. Som del av vår brannløsning tilbyr vi også: El sjekk – Komfyrvakt og Elbilladere.

Full valgfrihet av tjenester

- til kanskje markedets beste priser

Sammenligner du produkt og tjeneste mot våre konkurrenter så har vi ingen problem med å si at dette per i dag er Norges beste kjøp.Hos oss er det du som kunde som bestemmer, velg de elektrotjenestene som passer for deg, verken mer eller mindre. Enten du klarer deg med vekterutrykning fra Nokas eller velger vår utrykning direkte fra brannvesenet.

Ingen bindingstid

Nei tro det eller ei, skulle du av en eller annen grunn velge å avbryte våre tjenester så kan du selvfølgelig gjøre det når du måtte ønske. Kjøpt utstyr på avbetaling må selvfølgelig betales i sin helhet.

Brannbeskyttelse 24/7/365

Bor du i Rogaland, kan vi tilby direktekopling til brannvesenets 110-sentral. Det betyr at brannvesenet rykker ut, uansett om alarmen er bekreftet på annen måte eller ikke.

Gi et trygt hjem til dem du er glad i

Brannvesenet Direkte

Når sekundene teller! Dersom det begynner å brenne hjemme hos deg, er det sekundene som teller. For å sikre raskest mulig respons, er det smart å koble brannalarmen direkte til brannvesenet som rykker med sitt mannskap.

Komfyrvakt mKomfy 25R

Komfyrvakt er et sikkerhetsprodukt som overvåker platetoppen/ komfyren. Timerfunksjon og vakt for overtemperatur. Mkomfy består av to moduler; én komfyrvaktsensor og én komfyrstikk som kobles til platetopp/ komfyr.

El-sjekk

En av de hyppigste årsakene til brann i Norge er dårlig vedlikehold av det elektriske anlegget.

Boligeier er selv ansvarlig for at anlegget i boligen er i henhold til gjeldene sikkerhetskrav. En el-sjekk kan avdekke svakheter i det elektriske anlegget.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer om det er falsk alarm?

«Parallelt med utrykning ringer alarmstasjonen deg opp for verifisering – du anbefales også å ringe 110 direkte for kanselering av utrykningen»

Må jeg bruke en app for å styre alarmen?

«Nei du kan bruke kodepanel som følger med eller elektronisk dørlås, stemmestyring med mer for styring av Smartalarmen.»

Hvem kommer om alarmen går?

«Ved brannalarm rykker brannvesenet ut med en mannskapsbil klar for innsatts, ved innbruddsalarm kan du velge om du ønsker uttryknings tjeneste med vektere fra Nokas og/ eller varling til kontaktpersoner på varslingslisten automatisk på mobil.»

Kan jeg få brann direkte selv om jeg ikke bor i Rogaland?

«Nei i resten av landet tilbyr vi tilknytning av brannalarmer til  FG godkjent alarmstasjon med vekter utrykning. Frem til vi får etablert tjenesten nasjonalt. Det går fint å endre dette fra vekter utrykning til branndirekte i etterkant, når tjenesten er etablert. »

Kommer brannvesenet også på falsk alarm?

«Ja brannvesenet rykker alltid ut, de stopper ikke før de får tilbakemelding om falskalarm.»

Hva koster det meg med falsk utrykning?

«Utrykning er inkludert i abonnementet.»

Slå av og på alarmer

Ta vare på det som betyr mest for deg. Få pålitelig, uavbrutt beskyttelse.

  • FG-godkjent alarm for innbrudd, brann og vann.

  • Mulighet for å koble alarmen til vaktselskap.

  • Enkel å bruke.

  • Sømløs tilkobling – selv når nettet er nede eller strømmen er gått.

Live-bilder og automatisk opptak

Se hva som skjer, selv når du ikke er hjemme. Få varsel om aktivitet på eiendommen din, hvis du ønsker det.

  • 24/7 opptak av overvåket område.

  • Mulighet til å lage alarmfunksjon i bildet (VMD).

  • Cloud-tjeneste med push og videoklipp ved alarm.

  • Utendørs og innendørs kamera – trådløst og kablet.

Komplett smartdør

Styr låsen fra hvor som helst, og få varsel om du glemmer å låse. Du kan også gi familie og venner egne koder og få varsel når de låser seg inn. I tillegg kan du koble til dørklokke med video, slik at du kan se og prate med den som ringer på.

Stemmestyring

Systemet kan styres både via Amazone Alexa, Google Home og Apples Siri. Applikasjonen er også tilgjengelig på Apple Watch og Apple-TV.

Plattform fra Alarm.com

Rackit-appen bygger på Alarm.com sin løsning for alarm, overvåkning og hjemmeautomasjon. Over 6 millioner mennesker verden over bruker Alarm.com sine markedsledende løsninger hver eneste dag.

Våre elektrikere installerer din brannalarm 

Når en elektriker fra Kreatel installerer brannalarmen, da er du sikker på at det blir gjort riktig.

Vi installerer alarmer i samarbeid med Rackits verdensledende alarmer. Bor du i Rogaland kan du knytte opp alarmen til Norges sikreste tjeneste. Brannvesenet vil bli varslet når minuttene virkelig teller. 

Elektrotjeneste brannalarm

bottom of page